Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مسکن امکان ویژه ای برای مسافران برون شهری در چهار مسیر مشخص و پر متقاضی طراحی کرده است که طی آن، نیازی به توقف در ایستگاه عوارضی وجود ندارد و پرداخت در هنگام عبور به صورت الکترونیکی و خودکار انجام می شود.
به گزارش صدای ایران سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض ((ETC به منظور رفاه حال مسافران برای اولین بار در کشور به همت وزارت راه و شهرسازی توسط بانک مسکن راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده کنندگان از این سامانه می توانند بدون توقف در ایستگاه های عوارضی ادامه مسیر دهند و هزینه عوارض از طریق شناسه الکترونیکی که تهیه کرده اند پرداخت می شود.
در حال حاضر ایستگاه های عوارضی تهران – پردیس، تهران – قم، اهواز – بندر امام و نیز عوارضی بعد از فرودگاه در ورودی شهر قم به این سامانه تجهیز شده اند.
به این ترتیب رانندگان خودروها می توانند با تهیه یک برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض و نصب آن پشت شیشه خودرو خود، از تمام مزایای این طرح شامل عبور بدون توقف از خطوط اختصاصی این پروژه در محل ایستگاه های عوارضی، حذف پرداخت پول نقد و امکان مدیریت تعداد عبور و پرداخت ها با مشاهده تراکنش های مرتبط از طریق درگاه اینترنت بهره مند شوند.
این امکان به ویژه برای کسانی که به دلیل تفاوت محل اشتغال و سکونت خود و یا به هر دلیل دیگری دست کم هفته ای یک بار از یکی از ایستگاه های عوارضی ذکر شده عبور می کنند، بسیار ضروری است از این رو عده زیادی از ساکنان شهر جدید پردیس که در تهران اشتغال دارند و اکنون در مسکن مهر یا دیگر شهرک های مسکونی پردیس سکونت دارند، برچسب مذکور را تهیه کرده اند تا شاهد کاهش زمان سفرهای متعدد خود باشند. با این حال هنوز عده زیادی از مسافران از وجود این امکان بی اطلاع و از مزایای آن بی بهره هستند.
حذف توقف در ایستگاه های عوارضی که گامی در راستای تحقق شهروند الکترونیک به شمار می رود، نه تنها موجب صرفه جویی در وقت و مصرف سوخت می شود بلکه کاهش مشکلات زیست محیطی به ویژه آلودگی هوا در محل ایستگاه عوارضی را نیز به دنبال دارد. کاهش محسوس ترافیک آزاد راه ها، کاهش مشکلات ایمنی و تصادفات در محدوده عوارضی و نیز صرفه جویی در مصرف کاغذ به دلیل انجام تراکنش پرداخت به صورت اینترنتی از دیگر مزایای این ابتکار است.
خودروهای عبوری از خطوط مجهز به تجهیزات پرداخت الکترونیکی عوارض در صورت عدم برخورداری از برچسب یا عدم اعتبار کافی در برچسب خود، از سوی اداره راهنمایی و رانندگی 30 هزار تومان جریمه می شوند. اما نکته حائز اهمیت این است که در صورت عدم شارژ کافی و عبور از عوارضی بدون پرداخت دستی، این جریمه بلافاصله اعمال نخواهد شد. دارندگان برچسب می توانند تا 72 ساعت پس از عبور از آزاد راه نسبت به شارژ و تکمیل اعتبار برچسب خود اقدام کنند تا این جریمه اعمال نشود.
حتی در صورتی که خودرویی به کلی فاقد این برچسب باشد و بدون پرداخت عوارض از ایستگاه عبور کند، این فرصت را دارد که تا 72 ساعت برچسب مذکور را تهیه و با مراجعه به سایت از طریق شماره سریال درج شده روی آن، نسبت به فعال سازی برچسب اقدام کند تا عوارض از حساب او کسر شود و جریمه چند برابری اعمال نشود. وجود بیش از یک برچسب برای یک خودرو به دلیل اخلال در پردازش اطلاعات در سامانه مجاز نبوده و منجر به جریمه می شود.
امکان خرید این برچسب برای متقاضیان از طریق مراجعه اینترنتی و ثبت درخواست در سایت www.maskan-avarezi.ir و دریافت برچسب توسط پست میسر است که ساده ترین روش محسوب می شود. افزون بر این امکان مراجعه حضوری به نمایندگان مجاز فروش برچسب که توسط مرکز راهبری سامانه پرداخت عوارض الکترونیک کشور معرفی شده، مراجعه به باجه مختص خدمات پرداخت الکترونیکی عوارض در ایستگاه مجهز به سیستم پرداخت الکترونیک و یا مراجعه به شعب منتخب بانک مسکن که در سایت این سامانه معرفی شده است نیز وجود دارد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران

تین نیوز

راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لوکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می کند.

در پی اطلاع رسانی های گذشته تاکید می شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان متولی حمل و نقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران به رغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می دارد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می دارد.»

 

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه ای در حوزه کریدورهای بین المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه